Blog
helmi 09

Avoimet työpaikat

Haemme Valtti-työpajan palveluiden kehittämiseen kahta innovatiivista kokoaikaista työntekijää, projektipäällikköä sekä projektikoordinaattoria Hävikistä hyvinvointiin – ESR hankkeeseen ajalle 1.3.2022-31.8.2023.

Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen vastuulliseen työotteeseen. Kokemus oppilaitosyhteistyöstä ja kouluttajana toimimisesta katsotaan eduksi. Cateringalan koulutuksesta ja työkokemuksesta on hyötyä hävikkiruokalan toimintaympäristön ja oppilaitosyhteistyön rakentamisessa. Kokemus projektityöskentelystä ja ESR hankkeista on suositeltavaa.

Hankkeen kohderyhmänä ovat nuoret, pitkään työttömänä olleet henkilöt ja muut heikossa työmarkkina-asemassa olevat, jotka tarvitsevat tukea työllisyyden edistämiseen. Hankkeeseen osallistuu 60 työtöntä, joille tarjotaan osaamisen vahvistamista, hyvinvointia sekä tehostettua ura- ja koulutusohjausta.
Hankkeen tavoitteet:

1. Luodaan Hävikkiruuan kohtaamispaikka ja jakelupiste; uusien verkostojen ja toimintamallien luominen
2. Työpajan opinnollistamisen kehittäminen Hävikistä hyvinvointia -toimintamallin kautta
3. Osallisuuden ja osaamisen kehittämisellä kohti hyvinvointia.

Toimenpiteet:

Toiminnassa kehitetään opinnollistamisen mahdollisuuksia ruoka-avun ympärille rakentuvassa toimintaympäristössä liiketoiminnan, tieto- ja viestintätekniikan, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan, logistiikan-, elintarvike-, luonto- ja ympäristö- sekä ravintola – ja catering -alojen työtehtävissä. Hankkeen päätavoitteena on kohderyhmän työelämäpolutus tai työllistyminen ja osaamisen kehittyminen.

Toisena tärkeänä tehtävänä on hyvinvoinnin edistäminen osallisuuden, ruuan ja asiantuntijoiden kohtaamisen kautta. Ruoka-aputoiminnan koordinoinnilla ja yhteisellä hävikkiruokakeskuksella/ruokalalla rakennetaan uudenlaista yhteistyötä. Kehitetään paikallisella tasolla palvelumuotoilua hävikkiruuan ympärille. Hankkeessa käynnistetään yhteiskehittämisen prosesseja.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 20.2.2022 mennessä (liitteenä cv) pyydetään toimittamaan sähköpostiosoitteeseen niina.veko@valtti.fi. Täytämme tehtävät heti sopivan hakijan löydyttyä.

Yhteystiedot: Niina Veko, niina.veko@valtti.fi, 0445772119
Työpaikan osoite: Kankaanpään aikuiskoulutussäätiö sr. Asemakatu 7, 38700, KANKAANPÄÄ
Palkkaus: Avainta tes
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: 01.03.2022, tai heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta, 31.8.2023