Tukea-hanke

Matalan kynnyksen sosiaali- ja mielenterveyspalveluiden
tuki- ja kehittämiskeskus
TUKEA

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Kankaanpään aikuiskoulutussäätiölle tukea alueiden kehittämiseen rakennerahastohankkeiden rahoittamisesta annetun lain (8/2014) nojalla.

TUKEA -hanke on Kankaanpään aikuiskoulutussäätiön hallinnoima hanke (1.4.2020 -28.2.2023), joka tarjoaa matalan kynnyksen sosiaali- ja mielenterveyspalveluita työttömille työnhakijoille Pohjois-Satakunnassa.

Tavoitteena on vahvistaa työttömän osallistujan työ- ja toimintakykyä kohti työelämää erilaisilla toimenpiteillä. Hankkeeseen voi osallistua kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella tai osana työkokeilua. Ryhmävalmennukset järjestetään kolmen kuukauden jaksoissa, yhtenä päivänä viikossa.

TUKEA -keskuksessa (avoinna ke ja to klo 13-15) tarjotaan matalan kynnyksen sosiaali- ja mielenterveyspalveluita henkilökohtaisesti yksilön tarpeet huomioiden.

Yhteystiedot:
Jani Leppäniemi
044 577 2150
tukea@valtti.fi

Ryhmävalmennukset

TUKEA -hanke tarjoaa tällä hetkellä kolmea erilaista ryhmävalmennusta, joiden teemat ovat luonto, taide ja elämänhallinta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan johonkin ryhmään, ota yhteyttä.

Tukea center mainos
Mixeri-ryhmä 29.9.2022 alkaenMikseri-ryhmä
Tukea luontoesite