Vapaaehtoistempaus

Valtin mediapajan väki osallistui Kasevan ja Diakoniatyön järjestämään vapaaehtoistempaukseen 22.5.2014 Kankaanpään torilla.

Tapahtuma järjestettiin kolmannen kerran ja se on kantanut aina nimeä “Joka päivä on ystävänpäivä”. Tilaisuuden merkityksestä kertoi Kasevan toiminnanjohtaja Milja Karjalainen.

Tapahtumassa esiintyi paikallinen Kankaanpääläinen bändi Bling bling, joka osallistui Galaxi-bändikilpailuun, jossa se sijoittui kolmanneksi sadan osallistujan joukosta.

Letkajenkkaa!

Viime vuonna letkajenkassa oli mukana 426 ihmistä ja tänä vuonna oli tarkoitus rikkoa tämä ennätys. Jos edellisen vuoden osallistujamäärä ylittyy niin letkajenkan suomenmestaruus ennätys jäisi Kankaanpäähän. Letkajenkan maailmanennätys on tehty 90 luvulla Kokemäellä, silloin letkassa oli 1354 osallistujaa.

Letkajenkan aloitti tänä vuonna Piritta Viitala Perttu Kaapan jenkkaorkesterin tahdissa ja hän sai mukaansa noin parisataa osallistujaa. Letkajenkassa oli mukana koululaisia sekä torikansaa, jotka jaksoivat rivakoin askelin tanssahdella noin puolisen tuntia.

Taidekoulun oppilaita mukana

Taidekoulun oppilaat tekivät läsnäolijoille kasvomaalauksia ja tarjosivat mahdollisuutta osallistua ohjattuun näyttelykiertokäyntiin.