Mindfulness tutuksi -koulutus

Toteutamme kevään 2019 aikana koulutustilaisuuksia, joissa sinulla on mahdollisuus tutustua tietoisuustaitoihin. Tilaisuuden aikana saat perustietoa mindfulnessista ja teemme käytännön harjoituksia, jotka johdattelevat aiheeseen ja konkretisoivat keinoja tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon toteuttamiseen. Näitä harjoituksia on helppo jatkaa myös kotona.

Ensimmäinen Mindfulness tutuksi –tilaisuus järjestetään Kankaanpään aikuiskoulutussäätiön tiloissa (Asemakatu 7, 38700 Kankaanpää) la 16.3.2019 klo 10-14 (sisältäen kahvit ja omakustanteisen lounaan). Mukaan voi ottaa muistiinpanovälineet ja mukavat vaatteet, jos esimerkiksi haluat toteuttaa päivän aikana tehtäviä harjoituksia makuuasennossa (makuualustat löytyvät koulutuksen järjestäjältä).

Ryhmäkoko: 10 henkilöä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen viimeistään 1.3.2019. Ilmoittautumisen voi perua 8.3.
mennessä, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Hinta: 75€ (sis. alv). Koulutusmaksu tulee maksaa ennen tilaisuutta viimeistään 8.3.2019
sähköpostitse toimitettavalla laskulla.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

Lisätietoja: Carita Ahtilinna, psykologi, mindfulness –ohjaaja, carita.ahtilinna@valtti.fi, puh
044 577 2128. Parhaiten tavoitat sähköpostitse.

Vastaavan koulutuksen muut ajankohdat ovat 27.4. ja 15.6. Seuraa ilmoitteluamme!

Tulevaa:
Alustavan suunnitelman mukaan käynnistämme syksyllä 2019 mindfulness –ryhmän, joka kokoontuu syksyn aikana 6-8 kertaa. ilmoitamme tästä tulevasta ryhmästä ja sen aikatauluista kevään aikana.

Mindfulness Työssä:
8 askelta hyvään työhön TM -valmennusohjelma

Kankaanpään aikuiskoulutussäätiö toteuttaa 8 askelta hyvään työhön valmennusohjelmaa. Mindfulness Työssä: 8 askelta hyvään työhön TM -valmennusohjelma on kehitetty erityisesti suomalaisen työelämän tarpeita silmällä pitäen. Ohjelma koostuu seitsemästä teemasta, joiden avulla valmennusohjelmaan osallistuvat saavat avaimet mm. oman itsen ja kanssaihmisten läsnä olevaan ja kannustavaan kohtaamiseen ja kohteluun, tietoiseen tapaan tehdä työtä ja priorisoida työtehtäviä, keskittymiskyvyn parantamiseen sekä oman stressin tunnistamiseen ja parhaisiin keinoihin stressistä palautumiseen.

Mindfulness Työssä: 8 askelta hyvään työhön TM -valmennusohjelma kannustaa avoimeen vuorovaikutukseen, yhdessä ihmettelyyn ja uusien vaihtoehtojen löytämiseen erilaisten (ongelma)tilanteiden ratkaisemiseksi työyhteisön sisällä. Kahdeksan askeleen ohjelma koostuu seuraavista osa-alueista:

Valmennusohjelma koostuu perusmuodossaan yhdestä 2 tunnin ja seitsemästä 1½ tunnin mittaisesta mindfulness-valmennuksesta. Ohjelman vaikuttavuus on parhaimmillaan, kun valmennusosiot pidetään noin viikon välein. Valmennus on myös räätälöitävissä työyhteisön tarpeiden mukaisesti, jolloin valmennukseen voidaan sisällyttää tietyt askeleet, jotka työyhteisössä koetaan merkityksellisinä. Pyydä tarjousta ja räätälöidään sinun työyhteisöäsi palveleva kokonaisuus.

Lisätietoja: Carita Ahtilinna, carita.ahtilinna@valtti,fi, mindfulness työssä -ohjaaja, psykologi, PsL, puh 044 577 2127
Niina Veko, niina.veko@valtti.fi, mindfulness työssä -ohjaaja, puh 044 577 2119.