Juhannustanssit

Yhteisöpäivä 19.6.2014 Knuuttilassa

Maanantaina 16.6. aamukahvilla ollessamme saimme tietää torstaina 19.6. olevasta yhteisöpäivästä Knuuttilassa. Kuten ajankohdasta voimme päätellä aiheena oli juhannustanssit.
 
Päivän aloitti toiminnanjohtajamme Niina Vekon tervetuloa-puhe. Hän toivotti kaikki tervetulleiksi. Saimme kiitokset jo kuluneesta vuodesta, jota on jo kulunut puolet tästä vuodesta.
 
Ensimmäisenä esiintyi meidän oma Valttilaiset-bändimme. Bändissä olivat soittamassa Jenni: syntikka, Harri: kitara ja laulu, Virgilio: kitara ja laulu, Rico: kitara ja Mikko: rummut. Bändi soitti esimerkiksi seuraavat kappaleet: Twilight Time, Forty days, If you need me, Only you ja kuulimme myös Harrin laulavan suomeksikin kappaleet Hopeinen kuu ja Metsäkukkia.
 
Sitten oli vuorossa 5:den vastavalmistuneen kukitus ja onnittelu. Valtin henkilökunnasta ovat Heidi Teelmäki, Maria Kekki ja Peter Moisio valmistuneet työvalmentajiksi, Anu Lamminmäki lähihoitajaksi ja Minna Rassi sosionomi-diakoniksi.
 
Meillä oli mahdollisuus mennä klo 10:00 alkaen saunaankin. Ja vihtakin tehtiin. Ensin vuorossa olivat miehet ja sen jälkeen naiset. Aika moni tuon mahdollisuuden hyväkseen käyttikin.
 
Taitopajan puolella oli kirpputori. Tosin osanotto myyjien puolelta oli vähäistä. Myynnissä oli koriste-esineitä, laukkuja, koruja jne. Samalla voi tutustua taitopajalla olevan henkilön tekemiin pieniin koriste linnunpönttöihin, nukkekotiin. Nämä oli tehty kaikenlaisesta kierrätystavarasta, paperimassasta ym. materiaaleista.
 
Koko päivän ajan oli mahdollisuus pelata corn holea ja mölkkyä.
 
Viimeisenä oli vuorossa Mertsin vetämä karaoke. Siellä sai laulaa suosikki musiikkiaan.
 
Ja vatsansa voi ravita koko päivän aikana muurinpohjaletulla, salaatilla, makkaralla ja kahvi + kääretortulla.
 
Säiden haltijakin suosi meidän päiväämme. Saimme viettää sen sateettomassa ja välillä aurinkoisessakin säässä.